0174 420202
Langestraat 32, 2691 BH 's-Gravenzande (Westland)

De 5 haartrends van de herfst & winter 2021

Op het moment vallen de blaadjes van de bomen en zien we prachtige herfstkleuren, ontzettend kleurrijk! Worden jullie ook zo blij van deze tijd van het jaar? De herfstkleuren van de bladeren kan je laten terug komen in het haar, maar naast deze prachtige haarkleuren zien we 5 specifieke trends. We vertellen je graag meer over de trends die je de aankomende maanden veel zal gaan zien.

1. De Boblijn!

Elk jaar zie je deze trend weer terug komen, maar wel elk jaar net weer even anders. Dit jaar zie je vooral de super steile boblijn gecombineerd met een mooi balayage. Van de balayage waren we al fan, dus we zijn blij dat we die trend dit jaar weer terug zien!

Boblijn

2. Krullend haar en veel volume

Krullen met lekker veel volume in het haar. Ook als je geen krullen hebt kan je zelf in het haar maken met een stijl- of krultang. En de volume kan je er heel makkelijk creëren met een volume spray en droogshampoo! Heb jij van jezelf al wat slag in het haar? Ook dan kunnen we extra lagen in het haar knippen, zodat je haar wat lichter wordt en weer in de lucht spring. Hello curls!

Krullend haar

3. De pony

Deze trend zien we graag deze winter. Super leuk als je toch wat anders wil met je haar, maar je lengte wil behouden. Onze collega Angela deed ook mee aan deze trend en het staat haar onwijs goed!

Haartrend pony

4. Mannen met lang haar

Voor de mannen is lang haar weer helemaal in. Dat betekent natuurlijk niet dat je niet meer naar de kapper hoeft. Het is namelijk wel belangrijk om regelmatig een puntje te knippen en het liefst ook nog conditioner te gebruiken om je haar gezond te houden!

Haartrend lang haar mannen

5. Fade-out

De fade-out is nog steeds heel populair. Dit is een kapsel met korte zijkanten wat overloopt naar een langere bovenkant. Vaak een mooi opgeschoren kapsel! Je kan wel variëren van lengtes.

Fade out kapsel

Zoals je hebt kunnen lezen lopen de haartrends redelijk uiteen. Dat is maar goed ook, zodat er voor elk persoon een mooie bijpassende trend is. Wil jij meer weten over de trends of weten wat het beste bij jou aansluit? Kom dan langs en we geven je graag advies. Ook posten wij regelmatig stories op social media met leuke inspiratie, tips & tricks.

https://www.instagram.com/reflexhairstyling/