0174 420202
Langestraat 32, 2691 BH 's-Gravenzande (Westland)

Haartrends zomer 2021

Het is 2021 en we zijn allemaal toe aan verandering of misschien wel aan iets totaal anders! Herkenbaar? Een leuke verandering moet zeker lukken met de haartrends van het voorjaar 2021. Helemaal hip dit voorjaar zijn onder andere de 90’s bob, de mullet, wetlook met pony en veel opvallende speltjes en haaraccessoires zoals een leuke gekleurde haarband. Ook zien we veel natuurlijke elementen terug in het haar qua model en kleur. Lees er alles over in onderstaande blog!

Korte bob

Twijfel jij al een lange tijd om je haar korter te knippen? Dit is het juiste moment om het te doen! Een korte bob is helemaal hip, net als in de 90’s. Je kan de bob in elke scheiding dragen die je wilt. Denk hierbij aan een zij-, midden- of zigzagscheiding. Op deze manier heb je elke keer een andere look.

  1. Korte bob

De mullet

De mullet, oftewel het matje is helemaal hip, kijk maar naar Miley Cyrus. Het is super vrouwelijk en je hebt een hele aparte maar toch vrouwelijke look. Je hebt ze natuurlijk ook in een minder heftige variant, maar wij zij helemaal fan van deze look! We zien nog niet heel veel mensen met deze look, maar durf jij één van de eerste te zijn?

Haartrend mullet

Lage knotjes in het haar

De lage knotjes scoren goed dit jaar! Het is een makkelijke look om in je haar te maken, maar het staat ook nog eens chique. Ideaal voor naar werk of een leuk feestje! Om er wat variatie in aan te brengen, is het leuk om zelfs met meerdere knotjes aan de slag te gaan!

Haaraccessoire

De bandana’s waren in de jaren 90 helemaal hip, maar ook nu zien we ze weer terug. Als haarband of bandana, je kan het combineren met een knot of staart, maar los is ook onwijs leuk.

\ Als we het hebben over haarspeldjes, dan mogen ze lekker opvallend en groot. Je kan er zelfs meerdere tegelijk indoen of juist 1 hele grote.

Haarspelden

Wetlook met pony

De wetlook is al langere tijd een mooie haarlook, maar in het voorjaar van 2021 maken we hem nog even net iets aparter met een pony. Super tof! Je zal jezelf afvragen; hoe kan je de hele dag door een wetlook hebben? Gelukkig bestaan daar hele fijne producten voor om het gewenste effect te creëren. Durf jij een pony niet aan? Ga dan voor een wetlook met een zijscheiding. Zelfs onze eigen koningin Maxima gaat mee in deze trend met haar wet look!

Wetlook maxima

Lage staart in het haar

De laatste jaren hebben we de hoge staarten heel veel voorbij zien komen, maar we gaan in 2021 voor de lage variant. Je kan het allemaal strak naar achteren kammen, maar een scheiding in het midden of aan de zijkant is ook super leuk. Zie hieronder een creatieve variant van een lage knot in je haar.

Lage staart

Lang haar

Het is qua haarlengte alles of niets. Naast de korte stoere kapsels, is heel lang haar ook een trend. Helaas is bijna niemand gezegend met een volle lange bos haar, maar mocht je dit graag willen dan is het belangrijk goed voor je haar te zorgen. Wanneer je voor lang haar gaat maak je je look af met veel lagen in het haar of een toffe lok of pony. Of speel met verschillende kleurtinten in het haar.

Lang haar

Natuurlijke haarkleuren

Ook zien we graag natuurlijke kapsels, zowel qua model als kleur. Mocht je je eigen haarkleur toch een beetje saai vinden, kan je ook tinten in de buurt van je eigen haar kleur kiezen of een mooie balayage of sunkissed look om toch wat kleurverschil terug te zien. Daarnaast zullen we veel meer technieken gaan uitvoeren met highlights, zoals face framing. Hier vertellen we jullie graag meer over in onze volgende blog.

Natuurlijke haarkleuren

Felle haarkleuren

In tegen stelling tot de natuurlijke kleuren zijn de felle kleuren ook super populair. Vind je een felle kleur voor heel je haar net iets te heftig. Dan kan je bijvoorbeeld ook alleen de onderkant een felle kleur geven of een paar plukken verstopt. Zo kan je de plukken tevoorschijn halen bij het dragen in een bepaalde scheiding of je kan ze juist verbergen. Dit maakt je haar spannend en variërend.

Kijk jij ook zo uit naar het mooie en warme weer? Wij wel! Hopelijk hebben wij je al een beetje blij en zonnig gemaakt met de zomer haartrends van 2021. Vind jij het lastig welke look nu het beste bij jou past? Geef het bij ons aan en we kijken graag met je mee!

Of bekijk onze Pinterest pagina met veel extra inspiratie: https://nl.pinterest.com/HairReflex/