0174 420202
Langestraat 32, 2691 BH 's-Gravenzande (Westland)

NIEUW! Kleurbehoudende Color Fresh maskers

Color fresh mask is ons nieuwste product uit het Wella Professionals assortiment. Super leuk en vernieuwend al vraag je het ons! Het is een ideaal product voor thuisgebruik om je haarkleur mooi te houden zonder dat het schadelijk is voor je haar.

In totaal zijn er 12 verschillende kleuren, waardoor er voor iedereen wel een mooie kleur tussen zit. Het zijn 7 natuurlijke kleuren waar onder andere avocado oil en apricot kernel oil in zit en 5 wat levendigere fantasiekleuren met argan oil. Deze ingrediƫnten maken het masker extra verzorgend. Wij worden hier erg blij van!

Vaak is het lastig om felle kleuren of subtiele kleuren lang goed te houden. Met dit masker, die je wekelijks thuis kunt gebruiken, houd je je kleur veel langer vast.

Hoe gebruik je de Color Fresh maskers?

Gebruik de color fresh maskers na het wassen op handdoek droog haar en we adviseren om handschoentjes te gebruiken. Zet het pluk voor pluk in en verdeel het goed door het haar. Eventueel zou je het met de kam kunnen doorkammen om er zeker van te zijn dat het netjes verdeeld is. Laat het vervolgens 10 minuten inwerken. Voor een wat intenser effect kun je het 20 minuten in laten werken.

Een aantal van deze maskers zijn vrij fel van kleur. Deze zou je ook wat af kunnen zwakken door het te mengen met een gewoon masker, zodat je net een subtieler kleur effect krijgt.

Ook zijn deze maskers leuk voor een tijdelijk andere kleur in je haar. Als je bijvoorbeeld blond bent, kan je een roze masker kiezen voor een mooie roze gloed in je haar. De intensiteit van het masker hangt af van je eigen haarkleur, gezondheid van je haar en de kleurkeuze die je maakt. Laat je daarom dus goed adviseren over welk color fresh mask het beste aansluit bij jouw wensen. Met elke wasbeurt vervaagt de kleur beetje bij beetje uit je haar.

haarkleuren maskers

Assortiment Color Fresh maskers

Hieronder lichten we graag een aantal maskers toe.

Copper Glow

Heb jij een koperen haarkleur? Dan kan het zo zijn dat je haarkleur naar verloop van tijd vervaagt. Met de Copper Glow kun je je koperen kleur langer mooi houden.

Koperen haarkleur

Caramel Glaze

Heb je bijvoorbeeld donkerder haar met highlights, maar zijn deze net wat te licht geworden na de zomer? Met de Caramel Glaze fris je de highlights weer op voor een wat warmer effect. Ook is dit natuurlijk een heel fijn masker onder onze brunettes.

caramel bruin haar

Red

Mega fijn voor de mensen met rood haar! Ook als je donker haar hebt met highlights en deze een keer een rood tintje wil geven, kan je gebruik maken van een Red color fresh mask. Hierdoor krijg je tijdelijk een andere kleur highlights.

rood haar

Pearl Blonde en Lilac Frost

Als je blonde haren een wat gelige ondertoon krijgen, is de Pearle Blonde mooi om dit te neutraliseren. Voor een iets heftiger en koeler effect is de Lilac Frost mooi. Deze 2 color fresh maskers zorgen er weer voor dat je een mooie koele blonde haarkleur krijgt.

Lilla frost koelblond

Zoals je hebt gelezen is het color fresh masker een creatief product en op verschillende manieren te gebruiken. Het is verzorgend, kleurbehoudend en niet schadelijk voor het haar. Wil jij hier meer over weten? Vraag ernaar bij onze stylisten in de salon.