0174 420202
Langestraat 32, 2691 BH 's-Gravenzande (Westland)

Olaplex, waarom is het zo goed voor je haar?

Je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord: Olaplex! Het is een haarproduct wat in een aantal jaren tijd ontzettend populair is geworden. Veel mensen willen een mooie haarkleuring en gezond haar, maar graag met zo min mogelijk haarbeschadiging. Olaplex biedt hiermee de oplossing. Nieuwsgierig? Lees hieronder over de mogelijkheden met Olaplex.

Wat is Olaplex?

Olaplex bevat de nieuwste technologie als het gaat om haarverzorging. Olaplex zorgt er voor dat de gebroken zwavelbruggen in het haar weer hersteld worden. Het resultaat is: sterk, glanzend en gezond haar! Het is een product zonder siliconen en parabenen, geen oliën en polymeren. Het product is daarnaast ook nog eens vegan en geschikt voor ieder haartype. Ik hoor je denken: hoe kunnen de zwavelbruggen in het haar (af)breken? Daar vertellen we je graag meer over.

Wanneer heb je Olaplex nodig?

Wanneer je je haar kleurt, kunnen de zwavelbruggen in het haar zwakker worden. Hoe intensiever de kleur (je hele haar blonderen), hoe meer je haar te verduren heeft.

Ook kan je haar zwakker worden door het veel gebruik maken van een styltang of een warme föhn. De zwavelbruggen zijn het bouwcement in het haar. Zie het als een muurtje met stenen, waarbij de stenen niet stevig blijven zitten als het cement verouderd is. Wanneer de zwavelbruggen (het cement in het haar) zijn verzwakt, is het haar kwetsbaarder en breekt het sneller af. Met behulp van Olaplex geef je je haar een hydratie boost en worden de zwavelbruggen hersteld. We love it!\ Dit biedt je toch de mogelijkheden om je haar te kleuren en stylen zoals je wil, dat wil toch iedereen?

Olaplex before en after foto

Ps. Hierbij zie je een consument die de Olaplex behandeling vaker heeft uitgevoerd en haar haar thuis goed heeft onderhouden met verzorgende producten. Het eindresultaat hangt af van je kwaliteit haar en de hoeveelheid verzorging wat wordt gebruikt.

Olaplex als behandeling in de salon

Op 2 manieren kunnen we de Olaplex service in de salon uitvoeren:

  • Olaplex in combinatie met het kleuren van je haar
  • Olaplex als losse intensieve haarverzorgingsbehandeling

Ideaal: je kan beide services aan je kapper overlaten, zodat je haar de juiste hoeveelheid verzorging krijgt. Voila, lekker ontspannen op deze manier bij de kapper en met sterker haar de deur uit!

Olaplex als haarverzorging thuis

Om lang plezier te hebben van je Olaplex behandeling, adviseren wij Olaplex no. 3 Hair Perfector, zodat de zwavelbruggen in het haar hersteld blijven. Het is dus een echte must om dit product te gebruiken ;-) Het is voldoende om het product 1x per week te gebruiken. Ernaast blijft het belangrijk om een goede shampoo in combinatie met een goed verzorgende conditioner of masker te gebruiken. De producten van System Professional gaan goed samen met de Olaplex producten.

Olaplex nr. 3

Ben je niewsgierig en wil je ook graag een Olaplex behandeling? Wij adviseren je graag in de salon. De prijs van de service is afhankelijk van je hoeveelheid haar en welk soort behandeling we bij je uitvoeren.