0174 420202
Langestraat 32, 2691 BH 's-Gravenzande (Westland)

Trends haarkleuren winter 2021

De zomer is alweer even voorbij en het is tijd om alle opgebleekte haren een mooie herfst of wintertint te geven. Met dit weer krijg je spontaan weer zin in een nieuw kapsel toch? We hebben voor jullie de trends van deze herfst en winter op een rijtje gezet. Dus laat je inspireren!

Van het voorjaar zagen we nog veel grijze haarkleuren en feller gekleurde haarkleuren. Dit najaar gaan we weer wat meer natuurlijke haarkleuren zien. Ook de technieken die we hierbij kunnen gebruiken zorgen voor meer natuurlijke kleurcontrasten. Er wordt veel gespeeld met lichtere en donkerdere tinten in het haar. De balayage kleurtechniek is daarom nog steeds helemaal hip. De hele blonde kleuren worden vaker ingeruild voor wat donkerdere kleuren. We hebben er zin in om in deze tijd met de mooie trendy herfst en winterkleuren aan de slag te gaan!

Chocoladebruin, kastanjebruin of roestbruin haar

Het zijn allemaal mooie warmen tinten die we veel gaan zien dit najaar. Vaak gecombineerd met een andere kleur voor meer nuances in het haar. Bijvoorbeeld een chocolade bruin gecombineerd met een caramel balayage, helemaal van nu!

Roestbruin haar

Kaneelbruin haar

Dit wordt 1 van dé populaire haarkleuren dit najaar. Of je het toepast als highlights of je hele haar er mee kleurt, het is sowieso de perfecte kleur van dit najaar!

Kaneelbruin haar

Haarkleur cappuccino, espresso of latte

De op koffie geïnspireerde haarkleuren zijn het helemaal dit najaar. Espresso, oftewel diep donker bruin. Perfect voor als je een donkere huidskleur hebt. Of Cappuccino, als je fan bent van zowel donker als blond haar is deze trend perfect voor jou. Het is een mooie mix van beide kleuren. Door middel van highlights of balayage kunnen we verschillende tinten in het haar aanbrengen.

Cappuccino haarkleur

Bronde haarlook

Geen donker blond en geen licht bruin maar bronde. Een goede combinatie van beide tinten. Voor de blondines die dit najaar voor een net wat donkerdere kleur willen gaan.

Bronde haar

Koperen haarkleur

Deze kleur staat eigenlijk al jaren bekend als dé herfstkleur. Ook dit najaar blijft deze kleur populair. Hierbij valt natuurlijk ook veel te spelen met verschillende nuances om hem echt eigen te maken. Durf jij het aan?

Koperen haarkleur

Kleurrijke highlights

De herfst kan vaak een sombere tijd zijn. Het is dus leuk om een beetje vrolijkheid in het haar aan te brengen. Wat vinden jullie van gekleurde highlights? Dit kunnen wat dikkere highlights zijn met fellere kleuren, maar ook subtiele highlights met een pastelkleur.

De Money piece is ook een leuke techniek die het haar goed op kunnen vrolijken. Vrij dikke plukken langs het gezicht die een opvallende lichtere kleur hebben dan de rest van het haar.

Bruine haarkleur

Wil jij ook graag een andere look volgens de wintertrends van nu? Bel ons voor een afspraak en wij denken graag met jou mee over welke haarkleur het beste bij jou past.