0174 - 420202
Langestraat 32, 2691 BH 's-Gravenzande (Westland)

Blog

Op de hoogte blijven van de nieuwste haartrends? Onze haarstylisten schrijven regelmatig een blog om je op de hoogte te houden van de nieuwste haarproducten, trends en handige haartips.

Hairstyliste gezocht!

4. May 2021

Ben jij een hairstylist(e) of ken jij een hairstylist(e) die ons team kan komen versterken? Lees onze vacature!

Lees verder

Haartrends zomer 2021

12. April 2021

Helemaal hip dit jaar zijn onder andere de 90’s bob, de mullet, wetlook met pony, natuurlijke haarkleuren en veel opvallende speltjes. Wil jij meer weten over de voorjaars & zomer haartrends van 2021?

Lees verder

Wat te doen met je haar tijdens corona?

10. February 2021

Zit jij ook letterlijk met je handen in het haar? Juist tijdens corona is het je kans om je haar wat meer rust en extra haarverzorging te geven. Lees de 6 haartips van Danya!

Lees verder

Trends haarkleuren winter 2021

13. December 2020

De winter is aangebroken en daar kan je je haarkleur op aanpassen. Wat denk je van een mooie cappuccino haarkleur, bronde look of een mooie kaneelkleur? Lees onze blog over de trendy haarkleuren van nu.

Lees verder

NEW! Kleurbehoudende Color Fresh maskers

11. October 2020

Hele fijne verzorgende kleurmaskers met avocado oil en apricot kernal oil. Wij zijn enthousiast! Lees meer over de beschikbare kleuren.

Lees verder

Hoe voorkom ik beschadigd haar?

1. September 2020

Heb je last van poreus, droog, futloos of afgebroken haar? Dit kan diverse redenen hebben. Lees alle tips en tricks om beschadiging van het haar te voorkomen.

Lees verder

Tips: kleurbehoud voor thuis

22. August 2020

Je komt terug van de kapper en hebt een ontzettend mooie haarkleur, maar na een paar weken is je kleur minder mooi geworden. Dit kan te maken hebben met de conditie van je haar, maar ook zeker met de juiste haarverzorging voor thuis.

Lees verder

Haarverzorging in de zomer

15. July 2020

Hoe bescherm en verzorg je je haar tijdens de zomer? We delen graag wat tips om je haar in de zon beter te beschermen. Ook vertellen we je meer over onze favoriete sun haarproducten.

Lees verder